• PNL
 • 28 NENTORI
 • BULLIZMI
 • JORDAN MISJA
 • QAZIM TURDIU
 • PANAIRI I LIBRIT
 • TE PASTROJME TIRANEN
 • KOLE JAKOVA
 • NXENESIT E SHKOLLES ARBEN BROCI NE AMBASADEN AMERIKANE
 • A.KOSTALLARI
 • JAVA INOVACIONIT
 • MATURA
 • 7 MARSI
 • ASIM VOKSHI
 • ISMAIL QEMALI
 • QEMAL STAFA
 • SAMI FRASHERI
 • VULLNETARIZEM
 • AKTIVITETE PER FESTEN E 1 QERSHORIT

 

MIRESEVINI NE FAQEN E ZYRES VENDORE ARSIMORE TE QYTETIT TIRANE

  

JU UROJME SUKSESE KETE VIT TE RI SHKOLLOR NXENESVE DHE MESUESVE TE TIRANES DHE MBARE SHQIPERISE.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eja t’i themi së bashku NDAL duhanit! 

#ShqipëriaPaDuhan

Nisma më e re e Ministrisë së Shëndetësisë është “Shqipëria JO Duhanit”, e cila ka si synim reduktimin e nivelit të duhanpirjes në vend nëpërmjet masave dhe nismave administrative të agjencive shtetërore ligjzbatuese dhe përfshirjes sa më të gjerë të shoqërisë civile.

Objektivi kryesor i këtij projekti është zbatimi i Ligjit të miratuar nga Kuvëndi i Shqipërisë më datë 10/7/2014, “Për disa shtesa dhe ndryshime në Ligjin nr. 9636, datë 6.11.2006, ‘Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet e duhanit’, të ndryshuar”, - ose të njohur ndryshe edhe si Ligji Anti-Duhan, - nëpërmjet një fushate të gjerë informimi dhe ndërgjegjësimi të publikut dhe kontrollit / monitorimit të masave për zbatimin e kërkesave të këtij ligji.

Bëhu edhe ti pjesë e kësaj nisme, për nje brez të ri të shëndëtshëm në një Shqipëri të shëndetshme.

 

Për më tepër informacion, mund të klikoni mbi link-un e mëposhtëm: http://shqiperiajoduhanit.al/.