Nën motonNë përrallën time bëhu pjesë edhe ti me endërrat e tuau festua 1 Qershori nga fëmijët e kopshteve dhe nxënësit e shkollave 9-vjeçare.  Performancë  e shkëlqyer e fëmijëve tanë. Atmosfere festive dhe e  gëzueshme  për çdo fëmijë. Tollombace, balona, lule e ngjyra pushtuan qiellin.