AKTIVITET ME TE GJITHE MATURANTET E TIRANES.

Diten e hene date 07.07.2014, ora 19.00, ne sheshin Nene Tereza, te Universiteti i Arteve do te zhvillohet nje aktivitet me te gjithe maturantet e qytetit te Tiranes. 

Ftojme ne kete aktivitet te gjithe nxenesit, prinderit, mesuesit dhe qytetaret e Tiranes. Do te ndahen cmime dhe do kete shume surpriza, te ftuar jane grupi LYNX etj etj . . . .