Në kuadër të 17- nëntorit,datës së Çlirimit të Tiranës,
ZYRA VENDORE E ARSIMIT PARAUNIVERSITAR nên kujdesin e drejtoreshës,znj.Erjeta ALHYSA,
me mbështetjen e BASHKISE TIRANE,organizon koncertin festiv”77-vite,Tirana jonë”
me pjesëmarrjen e gjimnazeve të Tiranës,shkollës Koreografike dhe Liceut”Jordan Misja.