Të gjithë kandidatet e regjistruar pranë Zyres Vendore Arsimore Tiranë për provimin e shtetit ( licenca) për profesionin e rregulluar të mësuesit ,sezoni XVII- të ,Prill 2022 , ju bëjmë me dije se aplikantet që kanë rezultuar  fitues në provimin e shtetit mund të paraqiten pranë zyres nr .2 për të terhequr licencën  çdo ditë nga e Hena -Enjten ora 8:00-16:30 dhe të Premten ora 8:00-14:00

Ju lutem të keni me vete një fotokopje ID-ije.